rpg x15
+10
sure
Rapman
Naomi
refleCtion
Yoh
Sakaszli
Ikiteiru
Izual
Ch3rnobylChild
losiakus
14 posters
Strona 1 z 4
Strona 1 z 4 • 1, 2, 3, 4
Re: rpg x15
Ja skończyłem z L2 (miejmy nadzieje... choć to nie pierwszy raz jak kończę... jeśli za rok nie bedę grał to znaczy, że skończyłem), mol nie wiem (teoretycznie też, ale coś tam ostatnio pobrzekiwał, że mu się nudzi) ale pare osób idzie z tego co słyszałem. Izu, Iki, Sami, byc może Jay - to wśród nich musisz szukać konkretów.
Ch3rnobylChild- Sotto Capo/Consigliere
Ja sie wybieram, narazie mam const w lol TZ ale zobaczymy jeszcze jak to wyjdzie.
Ikiteiru
Ja myślałem o zrobieniu trickstera, ale to bardziej tak dla zabawy i granie na chill out mod mnie kręci, ktoś ma taki zamiar?
@iki
Studiujesz? Pracujesz? Coś porabiasz w Krkowie ciekawego?
@iki
Studiujesz? Pracujesz? Coś porabiasz w Krkowie ciekawego?
losiakus
@izu nubku lepiej to niz zaczac samemu, a jak sie w miedzy czasie trafi cos lepszego to sie zobaczy.
@edick studiuje zaocznie i puki co nie pracuje wiec calymi dniami sie obijam w domu
@edick studiuje zaocznie i puki co nie pracuje wiec calymi dniami sie obijam w domu
Ikiteiru
znowu l2... xD
ps izu... jeśli chcesz być top wiedz że będziesz konkurował z ruskimi... online 18/24 nie wystarczy
///////////
ikiiiiiii ale ty jesteś słaby
ps izu... jeśli chcesz być top wiedz że będziesz konkurował z ruskimi... online 18/24 nie wystarczy
///////////
ikiiiiiii ale ty jesteś słaby
Sakaszli
Ja myślę ,żeby iść tam ale tak 4fun bez żadnego farmienia ,bo już mi się nie chcę. Tak tylko ponapierdalać dla zabawy ^^
Yoh
ooooooo nie.... wbij na ten serv to nawet ruskie cie nie obroniaCh3rnobylChild napisał:I dobrze i tak nikt cie tam nie chce
Sakaszli
Podobno sakasz ma downa i skończył grę w dote z 22 dedami xaxaxa (pro drow ranger)
Izual- Clan Member
Izual napisał:Podobno sakasz ma downa i skończył grę w dote z 22 dedami xaxaxa (pro drow ranger)
najpierw wywal cheaty ode mnie potem możemy zagrać na serio xD
Sakaszli
IC robi 2 const pt chyba, ale tez na luzie raczej bez wiekszej spinki, takze mozesz z nimi zagadac edick jak nie masz ekipy
refleCtion
je będę pykać na rpg ale nie wiem jeszcze gdzie bo izu const to chyba nie wypal........
bo nic się nie dzieje w tym temacie
bo nic się nie dzieje w tym temacie
Naomi
15 start suki... gotować dupy, kupić normalne krzesła ( nie wybuchające )
chyba 15 ^^
chyba 15 ^^
Sakaszli
Ikiteiru napisał:I tak jestes SŁABY!
http://forum.lineage2.com.pl/index.php/topic,38737.0.html
po 2 naomi moze ci powiedzieć kto jest słaby D:
Sakaszli
pffffff wyroznienie na forum dla spamerow ;p
lepiej sie przyznaj czy bedziesz gral na x15 i czym?
Ikiteiru
Ikiteiru napisał:pffffff wyroznienie na forum dla spamerow ;p
dzieki temu wyróżnieniu mam większego fiuta xD
a grać będę ... i wybrałem taka postać którą zniszczę izu... zniszczę? ROZPIERDOLĘ W DROBNY KURWA JEGO MAĆ MAK
sory poniosło mnie
Sakaszli
Strona 1 z 4 • 1, 2, 3, 4
Strona 1 z 4
Pozwolenia na tym forum: