f2p i to po polsku
+8
Sakaszli
Ikiteiru
Kabero
Ch3rnobylChild
kkthxumrzyj
Izual
Yoh
sohai
12 posters
Strona 1 z 1
Re: f2p i to po polsku
grać będzie można za darmo ale np Konto Premium też będzie można kupić.
Izual- Clan Member
o_O co ja tu robię?
anyway oprócz f2p L2 (swoją drogą nienawidzę MMO w modelu F2P, bo żeby się cieszyć tym co sie ma za abonament trzeba i tak zapłacić w chuj więcej... pieprzone mikrotransakcje...) powstaje też nowy Lineage... nazywa się Lineage Eternal i pomimo tego, że jest niby MMO to z tego co widać wygląda na fajną grę w singlu - połączenie diablo z dynasty warriors
trailer dla ciekawskich https://www.youtube.com/watch?v=sCdbdsFgNGI
a za nieco ponad 2 tygodnie startuje early acces dla pre-orderów Star Wars The Old Republic... świetna niesamowita gra zarówno pod względem PVE jak i PVP... byłem grałem potwierdzam (w ostatni weekend odbyła się ostatnia chyba zamknięta beta... no prawie zamknięta bo każdy kto się zgłosił przed 11.11 był obecny, w sumie ponad milion osób). Na 5 tygodni przed premierą w samych stanach było ponad 800 tysięcy pre-orderów (dla porównania liczba pre-orderów WoWa na 5 tyg przed premierą wynosiła 340 tysięcy), i choć nikt tego nie potwierdza szacuje się, że ogólna liczba pre-orderów może dochodzić do 2 milionów (w tym i ja ), a liczba graczy w pierwszym tygodniu nawet do 3 milionów, co jest absolutnym killerem wśród MMO. Zapraszam serdecznie każdego... pierwsze MMO z prawdziwą FABUŁĄ, w którą się niesamowicie człowiek wczuwa przez cały progress w grze. Troche mnie martwi endgame PVE i brak paru kurewsko ważnych rzeczy dla gracza (jak np "targets target", co może mi totalnie zjebać humor jako healerowi), ale na chwile obecną uważam, że to jest kurewsko dobra gra.
anyway oprócz f2p L2 (swoją drogą nienawidzę MMO w modelu F2P, bo żeby się cieszyć tym co sie ma za abonament trzeba i tak zapłacić w chuj więcej... pieprzone mikrotransakcje...) powstaje też nowy Lineage... nazywa się Lineage Eternal i pomimo tego, że jest niby MMO to z tego co widać wygląda na fajną grę w singlu - połączenie diablo z dynasty warriors
trailer dla ciekawskich https://www.youtube.com/watch?v=sCdbdsFgNGI
a za nieco ponad 2 tygodnie startuje early acces dla pre-orderów Star Wars The Old Republic... świetna niesamowita gra zarówno pod względem PVE jak i PVP... byłem grałem potwierdzam (w ostatni weekend odbyła się ostatnia chyba zamknięta beta... no prawie zamknięta bo każdy kto się zgłosił przed 11.11 był obecny, w sumie ponad milion osób). Na 5 tygodni przed premierą w samych stanach było ponad 800 tysięcy pre-orderów (dla porównania liczba pre-orderów WoWa na 5 tyg przed premierą wynosiła 340 tysięcy), i choć nikt tego nie potwierdza szacuje się, że ogólna liczba pre-orderów może dochodzić do 2 milionów (w tym i ja ), a liczba graczy w pierwszym tygodniu nawet do 3 milionów, co jest absolutnym killerem wśród MMO. Zapraszam serdecznie każdego... pierwsze MMO z prawdziwą FABUŁĄ, w którą się niesamowicie człowiek wczuwa przez cały progress w grze. Troche mnie martwi endgame PVE i brak paru kurewsko ważnych rzeczy dla gracza (jak np "targets target", co może mi totalnie zjebać humor jako healerowi), ale na chwile obecną uważam, że to jest kurewsko dobra gra.
Ch3rnobylChild- Sotto Capo/Consigliere
SW:OR fajne. Szkoda mi kasy tak czy inaczej. Sporo osób z którymi grałem w SW:JK3 idzie tam jako ekipa, ale nie ma już czasu na granie ;(
kkthxumrzyj
ten shilen jest tak zajebany ze sie grac sie nie da 100 osob na jednego moba przypada lol
Kabero
A kto tu będzie farmił moby lol. Szkoda czasu i szotów. Jak z mobów 85 leci od 1300 do 2000 a kasy
Lepiej robić questy na xp.
Lepiej robić questy na xp.
kkthxumrzyj
Ikiteiru napisał:innova core, Sami też tu gra.
a to sami żyje lul
Ostatnio zmieniony przez Sakaszli dnia Pon Lut 20, 2012 3:14 am, w całości zmieniany 1 raz
Sakaszli
No witam. Ja mam takie pytanie: ma ktoś ochotę na Aion'a? Właśnie przeszedł na f2p i chciałbym obadać, ale odechciewa mi się ściągać tyle GB jeśli mam grać sam...
korinoo
Ja gram z Simplem i Fatmanem w Aiona. Wczoraj zaczęliśmy także możesz nas dogonić. Bo dopiero 15 lvle. Gramy na Nexusie jak cos.
Jak chcesz więcej info to pisz na GG : 10979668
Jak chcesz więcej info to pisz na GG : 10979668
Jayana
Za życie się zabierzcie, a nie kurwa w Aiony Sriony grać.
Fajne to ?
Kurwa jak ja bym chciał znowu nie mieć nic do roboty tylko granie...
Fajne to ?
Kurwa jak ja bym chciał znowu nie mieć nic do roboty tylko granie...
kkthxumrzyj
Yo ludzie, idą wakacje !!! macie jakieś ogarnięte serwery lub gracie gdziekolwiek ?!!
prostak
Jak jest free to play official to po co grać na priwach.
L2 się skończyło. Nuda i grind niemiłosierne.
kkthxumrzyj
kkthxumrzyj napisał:Jak jest free to play official to po co grać na priwach.
co za grubas....
Sakaszli
Strona 1 z 1
Pozwolenia na tym forum: