L2 Classic x3
+3
korinoo
Wqrwiacz
Jayana
7 posters
Strona 1 z 2
Strona 1 z 2 • 1, 2
L2 Classic x3
Jakieś suki chętne na classica? Zaczeliśmy sobie tam pykać bez spiny ( Ja/Izual/Simple/Viceroy/Samide) Lokacje max 46+ więc powoli powoli by wbić 40 lvl przed następnym updatem.
Jayana
Re: L2 Classic x3
http://l2classic.club/ Serwer prywatny. Może są jakieś błędy ale jest spory online i nie trzeba płacić 10E za miesiąc jak to ma być na Classicu Innovy od 15 Grudnia.
Jayana
Jest to klient GOD gdzie wraz z czasem dodawane są kolejne "update" kroniki. Począwszy od Prelude aktualnie wzwyż przez Chronicle 1/2/3/4 etc. Nie jest to czyste Prelude ale jest ok:) Na tę chwile lokacje max 46+
Jayana
Oczywiście;p Czekamy na więcej chętnych:) Gramy bez spiny mamy PP / 2x Archer / Kot +Box WC
Jayana
Jak tam lvle i sprzęt?
Jakbym miał grać na classicu to chyba Innova. Start przed wigilią śmierdzi.
Jakbym miał grać na classicu to chyba Innova. Start przed wigilią śmierdzi.
kkthxumrzyj
Sprzęt max C chodź z kilku RB dropi low B. Lvle max jakie widziałem to 5x bo lokacje z najwyższymi lvlami to DV i Outlaw Forest jak narazie. Nasze lvle to 30-35. Co do innoy może i będzie lepsza ale raz to miesięczny abonament.
Jak kogoś stać to może sobie suport na boxie zrobić chodź tutaj też można kupić box-a. A dwa nie mam czasu by farmić w constatns gdyż robię na 3 rożne zmiany więc nie ma sensu kupować abonamentu jak dla mnie gdyż czasem się trafia ze robię popołudniówki i nocki na przemian ;/
Z tego co Rimonek pisał on idzie na Innove już preorder na 3 miesiące z góry kupił;p
Jak kogoś stać to może sobie suport na boxie zrobić chodź tutaj też można kupić box-a. A dwa nie mam czasu by farmić w constatns gdyż robię na 3 rożne zmiany więc nie ma sensu kupować abonamentu jak dla mnie gdyż czasem się trafia ze robię popołudniówki i nocki na przemian ;/
Z tego co Rimonek pisał on idzie na Innove już preorder na 3 miesiące z góry kupił;p
Jayana
Ja dojrzewam. 25 euro to nie majątek za 3 miechy, jak się znudzi to jebne w pizdu,
kkthxumrzyj
Nie mam kontaktu żadnego. Tyle o ile co pisałem w grze. Poszukaj go na forum innovy może coś tam się udziela.
Jayana
o chuj, wy żyjecie jeszcze
bede gral w gre, na tym x3, jeszcze nie wiem czym.
umrzyj jak tam na innovie?
bede gral w gre, na tym x3, jeszcze nie wiem czym.
umrzyj jak tam na innovie?
Draco
Wbrew pozorom idzie nieźle, tydzień nie grałem bo w robocie był sajgon. 28 lvl, d armor, top d weapon, tera zbieram na biżu.
Exp idzie dosyć wolno, ale gra się przyjemnie, dużo ludzi, a jeszcze więcej rosjan.
Exp idzie dosyć wolno, ale gra się przyjemnie, dużo ludzi, a jeszcze więcej rosjan.
kkthxumrzyj
Właśnie na l2global z jakimś kolesiem biedakiem bez sprzętu się wdałem w dyskuje, zbufowałem go i dałem cash na początek i się rozgadaliśmy, mówił o tym serwerze i tak sobie wlazłem poczytać - mega fun - w planach mają dodanie Aden To co Jayana pisał, bronie chyba max B grade, bez SA. Niezły mindfuck... jak z online? jest gdzieś jakiś licznik?
Grekov
Grekov napisał:adena plix
Jebane pedały. Walcz z wszystkim co niszczy naszą narodową więź.
https://www.youtube.com/watch?v=AAGeHTNzRSo
Kapela według TVN 24 nazistowska !!!!
WrednaDziwa
Nie było mola i dara, izu sie wkuril po paru deadach w cata to sciagnalem obadac dla funu, i powiem ze jest mega fun, jakos wrocily wspomnienia, cos innego. Grafa, interfejs powala, fajne ze mozna sobie wysylac maile, dostalem od kogos 250k także thx. Na l2global to ten sam oklepany schemat od lat, a na classic czuje jakbym odkrywal gre na nowo, jaram sie tym ze zrobilem questa za 1400 golda
Chwile polatam, zobacze ile ludu, ale moze warto by rozwazyc taka opcje i cala ekipa sie tam przeniesc. Serwer bedzie sie fajnie rozwijal, nie ma jakichs OP klanow i gosci pewnie bo max lokacje pewnie jakos ~55lvl moby, bronie low B. MOC
Tak wygląda mapa (swoja droga wreszcie mozna to kurewstwo powiększyć....)
A tu taki nostalgiczny widoczek podczas regenu mp, fajnie woda wygląda
Chwile polatam, zobacze ile ludu, ale moze warto by rozwazyc taka opcje i cala ekipa sie tam przeniesc. Serwer bedzie sie fajnie rozwijal, nie ma jakichs OP klanow i gosci pewnie bo max lokacje pewnie jakos ~55lvl moby, bronie low B. MOC
Tak wygląda mapa (swoja droga wreszcie mozna to kurewstwo powiększyć....)
A tu taki nostalgiczny widoczek podczas regenu mp, fajnie woda wygląda
Grekov
Wyłaziłem z gry bo wlazłem na chwilę tylko, a tu coś takiego:
Kurde, ciekawe ile jeszcze takich smaczków odkryje
Kurde, ciekawe ile jeszcze takich smaczków odkryje
Grekov
Mhmm... pójdę z Wami wszędzie. Ale ja się na classicu sparzyłem. Zwłaszcza, że na x3 jest starsza wersja i jest bardziej chujowo.
Od razu mówię, że nie warto robić melee albo łuków. Tylko magusy.
Od razu mówię, że nie warto robić melee albo łuków. Tylko magusy.
kkthxumrzyj
Strona 1 z 2 • 1, 2
Strona 1 z 2
Pozwolenia na tym forum: