rpg x15
+10
sure
Rapman
Naomi
refleCtion
Yoh
Sakaszli
Ikiteiru
Izual
Ch3rnobylChild
losiakus
14 posters
Strona 2 z 4
Strona 2 z 4 • 1, 2, 3, 4
Re: rpg x15
refleCtion napisał:IC robi 2 const pt chyba, ale tez na luzie raczej bez wiekszej spinki, takze mozesz z nimi zagadac edick jak nie masz ekipy
ja jeszcze z sesją walczę póki co :>
losiakus
Moglby juz ten serwer wystartowac, bo nudy i w miedzy czasie musze sie rozbijac po jakis lol serwerach jak paradox
Ikiteiru
Ikiteiru napisał:co to za IC? nie slyszalem jeszcze o nich.
InnerCircle.
Grali na retailu z tego co wiem, potem aerith:
http://forums.azuregaming.net/showthread.php?t=36625 i zobacz sobie hero list. REFA NOOBA TAM NIE MA LOLSPOILER.
Iki będziesz nolifował?
losiakus
losiakus napisał:Ikiteiru napisał:co to za IC? nie slyszalem jeszcze o nich.
InnerCircle.
http://forums.azuregaming.net/showthread.php?t=36625 i zobacz sobie hero list. REFA NOOBA TAM NIE MA LOLSPOILER.
Iki będziesz nolifował?
Zalezy co masz namysli przez nolife, jak 16h per day to nie ( no moze przez pierwsze kilka dni ) a potem tak od 18 do 02:00 moze troche dluzej sie zobaczy przynajmniej dopuki nie mam pracy .
Ikiteiru
Ikiteiru napisał:losiakus napisał:Ikiteiru napisał:co to za IC? nie slyszalem jeszcze o nich.
InnerCircle.
Iki będziesz nolifował?
Zalezy co masz namysli przez nolife, jak 16h per day to nie ( no moze przez pierwsze kilka dni ) a potem tak od 18 do 02:00 moze troche dluzej sie zobaczy przynajmniej dopuki nie mam pracy .
16/24 to nolife ?
Izual- Clan Member
Ikiteiru napisał:Izual napisał:16/24 to nolife ?
To izu conts bedzie pownic 24/7?
u nich w const gra 18 osób 2 na każdej postaci. jedni graja w nocy drudzy w dzień
Sakaszli
iki robisz SB??? nie za dobry wybór ... też chciałem robić ale jak zobaczyłem co lama DAger byle co robi to żal. Na rpg od lol pw z as bez atry padłem na staba za każmy razem nie ma gry nim chyba ...
Izual- Clan Member
teez bym pogral z Wami gdzies tylko nie ogarniam kronik wyzej interlude wiec moze jakas postac lajtowa ? jakies propozycje ? o ile w ogole chcecie jakiegos mlota do pt/clan
sure
Wiem ze daggery ownia ale bede w mage cp, a granie stricte magami mi sie znudzilo wiec sb(przynajmniej bedzie mozna sie w oly pobawic)
Ikiteiru
Izual napisał:iki robisz SB??? nie za dobry wybór ... też chciałem robić ale jak zobaczyłem co lama DAger byle co robi to żal. Na rpg od lol pw z as bez atry padłem na staba za każmy razem nie ma gry nim chyba ...
A KTO KURWA GRAŁ TYM PW ?
Sakaszli
Izual napisał:iki robisz SB??? nie za dobry wybór ... też chciałem robić ale jak zobaczyłem co lama DAger byle co robi to żal. Na rpg od lol pw z as bez atry padłem na staba za każmy razem nie ma gry nim chyba ...
Zreszta jak gralem przez chwile sb83 na rpg x5 to daggery wcale tak starsznie nie kosily no moze poza tymi vesper+cd+300
Ikiteiru
Dagger pt jest dobre na hb/9vs9, mage pt+pt łuków, tak łuków, jest dużo lepsze na mass pvp.
I ogarnięty SB miażdzy.
Iki jaki macie setup do tego pt magów?
I ogarnięty SB miażdzy.
Iki jaki macie setup do tego pt magów?
losiakus
sh/sorc/neco/slh+support. Ja zreszta zawsze mialem jakas dziwna slabosc do magow
Ikiteiru
Ja bym se potyrał czymś w mele ino nie ma co za bardzo.
Albo w party łuków O.O
Albo w party łuków O.O
Wqrwiacz- Führer und Reichskanzler
Wqrwiacz napisał:Albo w party łuków O.O
Jak pt lukow to tylko w setupie 2xarcher/tricster/slh+support kazde inne rozwiaznie ssie imo.
Ikiteiru
Strona 2 z 4 • 1, 2, 3, 4
Strona 2 z 4
Pozwolenia na tym forum: