rpg x15
+10
sure
Rapman
Naomi
refleCtion
Yoh
Sakaszli
Ikiteiru
Izual
Ch3rnobylChild
losiakus
14 posters
Strona 3 z 4
Strona 3 z 4 • 1, 2, 3, 4
Re: rpg x15
Ikiteiru napisał:sh/sorc/neco/slh+support. Ja zreszta zawsze mialem jakas dziwna slabosc do magow
bez tanka?
ja robię trickstera i będę ownił nooby z 2-3h dziennie GG
molu powiedz shabowi, że teraz glad jest wykoksany w chuj i naprawdę rozpierdala, może zacznie grać :>
Ostatnio zmieniony przez losiakus dnia Nie Lis 07, 2010 3:04 am, w całości zmieniany 1 raz
losiakus
losiakus napisał:Ikiteiru napisał:sh/sorc/neco/slh+support. Ja zreszta zawsze mialem jakas dziwna slabosc do magow
bez tanka?
powiem ci tak xD tank w mage pt... tylko na tyrki+ dół gc
no i jeszcze trochę na pvp
Sakaszli
Ikiteiru napisał:A no bez. Ostatnio mialem cp z takim jednym nub tankiem to nie byl niezbedny.
ja kurwa noob tank?
po 2 to nie ja uciekałem na pt ud gdy była okazja na rozjebanie wszystkiego
Sakaszli
Sakaszli napisał:losiakus napisał:Ikiteiru napisał:sh/sorc/neco/slh+support. Ja zreszta zawsze mialem jakas dziwna slabosc do magow
bez tanka?
najlepsze mage pt na rpg x5 miało tanka w pt, rozpierdalali każde inne pt w 15sec.
losiakus
A znasz jakiegos innego z ktorym bylem w cp na Cerberusie?Sakaszli napisał:Ikiteiru napisał:A no bez. Ostatnio mialem cp z takim jednym nub tankiem to nie byl niezbedny.
ja kurwa noob tank?
Ikiteiru
losiakus napisał:Sakaszli napisał:losiakus napisał:Ikiteiru napisał:sh/sorc/neco/slh+support. Ja zreszta zawsze mialem jakas dziwna slabosc do magow
bez tanka?
najlepsze mage pt na rpg x5 miało tanka w pt, rozpierdalali każde inne pt w 15sec.
p1nk aka l2c team?
Ikiteiru
nie liczę party, które potrzebowało softa aby coś wygrać.
snd pt było najlepszym mage pt na x5
huh?
Sakaszli napisał:tak jak pisałem... jak nie umie się wykorzystawszy pt ud to nie moja wina
huh?
losiakus
losiakus napisał:nie liczę party, które potrzebowało softa aby coś wygrać.
snd pt było najlepszym mage pt na x5Sakaszli napisał:tak jak pisałem... jak nie umie się wykorzystawszy pt ud to nie moja wina
huh?
ja chce tylko nicki każdego z was D:
Sakaszli
to nie kojaze chyba, zreszta to nie ja dobieralem pt setup ale imo i tak daje rade.losiakus napisał:nie liczę party, które potrzebowało softa aby coś wygrać.
Nie zwracaj uwagi na jego spam tutaj ;plosiakus napisał:Sakaszli napisał:tak jak pisałem... jak nie umie się wykorzystawszy pt ud to nie moja wina
huh?
Ikiteiru
Sakaszli napisał:losiakus napisał:nie liczę party, które potrzebowało softa aby coś wygrać.
snd pt było najlepszym mage pt na x5Sakaszli napisał:tak jak pisałem... jak nie umie się wykorzystawszy pt ud to nie moja wina
huh?
daj swoj cobym wiedzial kiedy Cie zabijam
Ikiteiru
Ikiteiru napisał:Sakaszli napisał:losiakus napisał:nie liczę party, które potrzebowało softa aby coś wygrać.
huh?
daj swoj cobym wiedzial kiedy Cie zabijam
zgadnij
Sakaszli
Ikiteiru napisał:to nie kojaze chyba, zreszta to nie ja dobieralem pt setup ale imo i tak daje rade.losiakus napisał:nie liczę party, które potrzebowało softa aby coś wygrać.
beachcherry/pepsi/slush/snd reszty nie pamiętam :>
losiakus
losiakus napisał:Ikiteiru napisał:to nie kojaze chyba, zreszta to nie ja dobieralem pt setup ale imo i tak daje rade.losiakus napisał:nie liczę party, które potrzebowało softa aby coś wygrać.
beachcherty/pepsi/slush/snd reszty nie pamiętam :>
to Tylko na oly cos widzialem tak w terenie to chyba nie mialem "przyjemnosci" spotkac
Ikiteiru
Ikiteiru napisał:losiakus napisał:Ikiteiru napisał:to nie kojaze chyba, zreszta to nie ja dobieralem pt setup ale imo i tak daje rade.losiakus napisał:nie liczę party, które potrzebowało softa aby coś wygrać.
beachcherty/pepsi/slush/snd reszty nie pamiętam :>
to Tylko na oly cos widzialem tak w terenie to chyba nie mialem "przyjemnosci" spotkac
postanowione xD
Sakaszli
Sakaszli napisał:
Troche kurwa fail z podwójnymi okularami...
Ch3rnobylChild- Sotto Capo/Consigliere
jak ktos chce wyczaić taktyk na czad start to możecie wbić na test x15
tylko że jeśli tak będzie na normalnym serwie ( kasa z doty etc) to nie będzie ciekawie
tylko że jeśli tak będzie na normalnym serwie ( kasa z doty etc) to nie będzie ciekawie
Sakaszli
Fail klan jak fail ale zadnego innego cp narazie nie mam na supportem nie bede gral bo smierc po 0,0000000000000000000001 sekundy ;p
Ikiteiru
Strona 3 z 4 • 1, 2, 3, 4
Strona 3 z 4
Pozwolenia na tym forum: