Wqrwiacze
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

Jacys wolni ludzie na rpg x15 ??

+18
Naomi
kkthxumrzyj
Kabero
Hax
CoNaMi
Rapman
SPELLLAJTER
sure
Ch3rnobylChild
losiakus
Kobayashi
Yoh
xenny
Ikiteiru
Viceroy
Izual
Sakaszli
Wqrwiacz
22 posters

Strona 6 z 8 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next

Go down

Jacys wolni ludzie na rpg x15 ??  - Page 6 Empty Re: Jacys wolni ludzie na rpg x15 ??

Pisanie  Rapman Czw Lis 11, 2010 11:07 pm

Kobayashi napisał:
Wqrwiacz napisał:« Reply #1 on: November 10, 2010, 08:07:00 PM »

--------------------------------------------------------------------------------

Szkoda ze nie damy rady RB ubić rabbit rabbit No No confused confused confused

DD w naszym pt(5) + wilki(9-1 EE z kura)= 13 DD Jest to możliwe Very Happy Very Happy Very Happy
WILK obowiazkowy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Smile

Im bliżej poniedziałku tym większe przeczucie ,że powinniśmy zrobić pt mele confused affraid affraid confused affraid affraid confused
Rapman
Rapman

Powrót do góry Go down

Jacys wolni ludzie na rpg x15 ??  - Page 6 Empty Re: Jacys wolni ludzie na rpg x15 ??

Pisanie  Wqrwiacz Pią Lis 12, 2010 2:04 am

Jakies propozycje ?? confused confused affraid
Wqrwiacz
Wqrwiacz
Führer und Reichskanzler

Powrót do góry Go down

Pisanie  kkthxumrzyj Pią Lis 12, 2010 2:19 am

Jak melee to robie rerolla na tanka i srał was pies Very Happy .i.

Anyway ten setup jest w miarę dobry co mamy. (nie licząc tego, że uki som chujowe ;P) Łatwiej byłoby zabić RB 9 melee + 8 wilków niż tymi ukami.
kkthxumrzyj
kkthxumrzyj

Powrót do góry Go down

Pisanie  Ikiteiru Pią Lis 12, 2010 2:22 am

Wqrwiacz napisał:Jakies propozycje ?? confused confused affraid
co do mele cp? chyba najpopularniejsze jest 2x daggery/slh/dommbringer+reszta lub tank/dagger/slh/dombringer+reszta, kilka razy widzialem tez setup deska/pp/se/sk lub pk/slh/dombtinger+reszta(ale to raczej radko spotykane) z mele cp jest o tyle lepiej ze mozna kombinowac np. na ru offie smiga pt 2xdeska/sk lub pk(nie pamietam)/doombringer+reszta lub zrobic deska/tank/dager/slh/se+reszta, Tu mozna sporo mieszac zalezy do czego chce sie miec pt. Jednak chba najbardziej popularne do pvp jest 2xdagger/slh/dombringer.

P.S zrobcie takie ktorymi bedzie wam sie chcialo grac wciskanie ludziom na sile czegos nie ma sesu bo pozniej emo quity leca.

Ikiteiru

Powrót do góry Go down

Pisanie  kkthxumrzyj Pią Lis 12, 2010 2:28 am

Ja bym widział Mola na desce, a Emo na tyrancie.

A siebie na PALADYNIE (OGIEŃ KURWY)
kkthxumrzyj
kkthxumrzyj

Powrót do góry Go down

Pisanie  Ikiteiru Pią Lis 12, 2010 2:30 am

kkthxumrzyj napisał:Ja bym widział Mola na desce, a Emo na tyrancie.

nie zaslugujesz na nic wiecej niz SWS .i.

Ikiteiru

Powrót do góry Go down

Pisanie  kkthxumrzyj Pią Lis 12, 2010 2:31 am

Zamilcz lol TeamZone fanboi!
kkthxumrzyj
kkthxumrzyj

Powrót do góry Go down

Pisanie  Ikiteiru Pią Lis 12, 2010 2:33 am

Suspect Suspect lol! lol! Shocked Shocked

Ikiteiru

Powrót do góry Go down

Pisanie  losiakus Pią Lis 12, 2010 3:41 am

- twaróg uki nie są chujowe, potrzebują dużo sprzętu ale ogarnięte party łuków miażdży.
- róbcie se pod stigmę i pp bo będzie płacz potem, że cc nie ma, ja już to przechodziłem, dobre serce mam to ostrzegam :>. Na x15 to nie jesy wysiłek z tymi pierdołami, które masz pod exp (kamaloki i inne bezdety) a bonus jest ZAJEBISTY.
- nie dawajcie twarogowi innej klasy niż oop se/pp bo inaczej będzie klęska.
- melee pt: slh+tank (pala chyba najlepszy)+daggery+reszta najlepszy wg mnie ( z takim pt wygrałem najwięcej pvp na x5 - ownya pt jeśli ktoś gra może kojarzy), przynajmniej pod endgame. Na początku zerker zajebisty potem ssie pały jak każdy biega z stun resist jewelami, wiem bo grałem chwilkę na zerku z zakenem+oly zakenem+ godd earing i stun siadał rzadko a disarm też nie jest wspaniały.
- rbsy to już nie jest problem do zabicia, problem jest ale taki, że mało ich potem jak każdy ma 80+ lvl. Nic nie dropniesz ;/.
- tyrant ssie a deska nadal zajebista (nie tak jak na c5 ale i tak spoko)

losiakus

Powrót do góry Go down

Pisanie  kkthxumrzyj Pią Lis 12, 2010 11:26 am

Ja robię SE na boxie do buffowania mojego uber SWSa, więc o stigmę się nie martw ;D

Anyway uki som nudne w chuj = chujowe na maxa.

BTW. Zamknij ryj głupia pizdo. Idźcie z kabem lizać sobie anusy pierdolony pojebie.
kkthxumrzyj
kkthxumrzyj

Powrót do góry Go down

Pisanie  Wqrwiacz Pią Lis 12, 2010 12:04 pm

dagery odpadają, nie umiemy nimi grać.
Wqrwiacz
Wqrwiacz
Führer und Reichskanzler

Powrót do góry Go down

Pisanie  Rapman Pią Lis 12, 2010 12:37 pm

Wqrwiacz napisał:dagery odpadają, nie umiemy nimi grać.

Taka prawda pirat pirat
Wydaje mi się, że dotychczasowy skład i podział klas niech zostanie tylko my luki niech coś wybierzemy innego.
Ja mogę grać tankiem albo jakimś innym gównem, zerkiem albo warlordem cyclops cyclops
Mol z emo by dla siebie coś odpowiedniego też znaleźli.
Bo jeżeli mamy grac for fun bez tyrania jak kiedyś to pt luków chyba mija się z celem.
No i chyba istnieje większa szansa ubicia czegokolwiek w c/b grade
affraid What a Face affraid Suspect Suspect affraid What a Face .
Jeżeli chodzi o wilki to też jakaś myśl. Agro tanków chyba nie będzie tak spierdolone jak na Arionie także utrzymanie rb chyba wchodzi w grę.
Rapman
Rapman

Powrót do góry Go down

Pisanie  Sakaszli Pią Lis 12, 2010 12:59 pm

Rapman napisał:
Wqrwiacz napisał:dagery odpadają, nie umiemy nimi grać.

Taka prawda pirat pirat
Wydaje mi się, że dotychczasowy skład i podział klas niech zostanie tylko my luki niech coś wybierzemy innego.
Ja mogę grać tankiem albo jakimś innym gównem, zerkiem albo warlordem cyclops cyclops
Mol z emo by dla siebie coś odpowiedniego też znaleźli.
Bo jeżeli mamy grac for fun bez tyrania jak kiedyś to pt luków chyba mija się z celem.
No i chyba istnieje większa szansa ubicia czegokolwiek w c/b grade
affraid What a Face affraid Suspect Suspect affraid What a Face .
Jeżeli chodzi o wilki to też jakaś myśl. Agro tanków chyba nie będzie tak spierdolone jak na Arionie także utrzymanie rb chyba wchodzi w grę.

bosy od jakiejś kroniki są w furi i randomowo wybierają target czyli tanka na rb możesz sobie wsadzić w dupe What a Face
<sex>
Sakaszli
Sakaszli

Powrót do góry Go down

Pisanie  Wqrwiacz Pią Lis 12, 2010 1:02 pm

Furi affraid
Wqrwiacz
Wqrwiacz
Führer und Reichskanzler

Powrót do góry Go down

Pisanie  CoNaMi Pią Lis 12, 2010 1:29 pm

łuki nie są chujowe ale w takim pt musi być trickster, trickster na gf to jak kot na c5 tyle, że do tego zadaje dosyć przyzwoity dmg Smile chodzi tu o debuff real target ( Decreases resistance to bow attacks by 24% and resistance to crossbow attacks by 40% for 30 seconds.) 100% szanse na wejście do tego chyba ta się enchandować na obniżenie p.defa.
Sakaszli nie trzeba tanka na rbki wystarczy sws też ma agro ;p
CoNaMi
CoNaMi

Powrót do góry Go down

Pisanie  Rapman Pią Lis 12, 2010 4:40 pm

Sakaszli napisał:
bosy od jakiejś kroniki są w furi i randomowo wybierają target czyli tanka na rb możesz sobie wsadzić w dupe What a Face
<sex>

No w sumie fakt. Na cerberusie twoim tankiem to faktycznie można było sobie dupę podetrzeć cheers cheers cheers
Rapman
Rapman

Powrót do góry Go down

Pisanie  Izual Pią Lis 12, 2010 4:49 pm

ja to umrzyja widzę w roli PP jako tank bounce bounce
Izual
Izual
Clan Member

Powrót do góry Go down

Pisanie  Ch3rnobylChild Sob Lis 13, 2010 12:31 am

kkthxumrzyj napisał:Ja bym widział [...]
Znalim jednego takiego co widział się na Paladynie... co to był za serwer Suspect Suspect Suspect CareBearus Basketball czy jakos tak... i ssał tak, że spokojnie by przessał kulę do kręgli przez ogrodowego węża...
Ch3rnobylChild
Ch3rnobylChild
Sotto Capo/Consigliere

Powrót do góry Go down

Pisanie  Ikiteiru Sob Lis 13, 2010 1:28 am

Ch3rnobylChild napisał:
kkthxumrzyj napisał:Ja bym widział [...]
Znalim jednego takiego co widział się na Paladynie... co to był za serwer Suspect Suspect Suspect CareBearus Basketball czy jakos tak... i ssał tak, że spokojnie by przessał kulę do kręgli przez ogrodowego węża...

lol! lol! lol! lol! affraid affraid

Ikiteiru

Powrót do góry Go down

Pisanie  kkthxumrzyj Sob Lis 13, 2010 3:17 am

Ale meh > sakaszli zawsze i w każdej sytuacji.
kkthxumrzyj
kkthxumrzyj

Powrót do góry Go down

Pisanie  Wqrwiacz Sob Lis 13, 2010 12:31 pm

Szukamy Wc znów cheers
Wqrwiacz
Wqrwiacz
Führer und Reichskanzler

Powrót do góry Go down

Pisanie  Hax Sob Lis 13, 2010 3:06 pm

moze ja sie skusze jednak , ale nie wymagajcie odemnie no-lifa. w tygodniu 20-24 , piatek moze po szkole kilka h , wieczor odpada. sobota od rana, wieczor odpada, niedziela 10-13 , 15-18 , 20-23. jeszcze sie zastanowie, ale jak znajdziecie kogos innego to bierzcie jego ;d

Hax

Powrót do góry Go down

Pisanie  kkthxumrzyj Sob Lis 13, 2010 3:30 pm

WC już jest. Brakuje EE + BISH.
kkthxumrzyj
kkthxumrzyj

Powrót do góry Go down

Pisanie  kkthxumrzyj Sob Lis 13, 2010 3:33 pm

Albo coś mi się jebie.
kkthxumrzyj
kkthxumrzyj

Powrót do góry Go down

Pisanie  Hax Sob Lis 13, 2010 3:41 pm

Wqrwiacz napisał:Szukamy Wc znów cheers

Hax

Powrót do góry Go down

Pisanie  Sponsored content

Sponsored content

Powrót do góry Go down

Strona 6 z 8 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next

Powrót do góry

Pozwolenia na tym forum: