Jacys wolni ludzie na rpg x15 ??
+18
Naomi
kkthxumrzyj
Kabero
Hax
CoNaMi
Rapman
SPELLLAJTER
sure
Ch3rnobylChild
losiakus
Kobayashi
Yoh
xenny
Ikiteiru
Viceroy
Izual
Sakaszli
Wqrwiacz
22 posters
Strona 6 z 8
Strona 6 z 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Jacys wolni ludzie na rpg x15 ??
Kobayashi napisał:Wqrwiacz napisał:« Reply #1 on: November 10, 2010, 08:07:00 PM »
--------------------------------------------------------------------------------
Szkoda ze nie damy rady RB ubić
DD w naszym pt(5) + wilki(9-1 EE z kura)= 13 DD Jest to możliwe
WILK obowiazkowy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Im bliżej poniedziałku tym większe przeczucie ,że powinniśmy zrobić pt mele
Rapman
Jak melee to robie rerolla na tanka i srał was pies .i.
Anyway ten setup jest w miarę dobry co mamy. (nie licząc tego, że uki som chujowe ;P) Łatwiej byłoby zabić RB 9 melee + 8 wilków niż tymi ukami.
Anyway ten setup jest w miarę dobry co mamy. (nie licząc tego, że uki som chujowe ;P) Łatwiej byłoby zabić RB 9 melee + 8 wilków niż tymi ukami.
kkthxumrzyj
co do mele cp? chyba najpopularniejsze jest 2x daggery/slh/dommbringer+reszta lub tank/dagger/slh/dombringer+reszta, kilka razy widzialem tez setup deska/pp/se/sk lub pk/slh/dombtinger+reszta(ale to raczej radko spotykane) z mele cp jest o tyle lepiej ze mozna kombinowac np. na ru offie smiga pt 2xdeska/sk lub pk(nie pamietam)/doombringer+reszta lub zrobic deska/tank/dager/slh/se+reszta, Tu mozna sporo mieszac zalezy do czego chce sie miec pt. Jednak chba najbardziej popularne do pvp jest 2xdagger/slh/dombringer.Wqrwiacz napisał:Jakies propozycje ??
P.S zrobcie takie ktorymi bedzie wam sie chcialo grac wciskanie ludziom na sile czegos nie ma sesu bo pozniej emo quity leca.
Ikiteiru
Ja bym widział Mola na desce, a Emo na tyrancie.
A siebie na PALADYNIE (OGIEŃ KURWY)
kkthxumrzyj
kkthxumrzyj napisał:Ja bym widział Mola na desce, a Emo na tyrancie.
nie zaslugujesz na nic wiecej niz SWS .i.
Ikiteiru
- twaróg uki nie są chujowe, potrzebują dużo sprzętu ale ogarnięte party łuków miażdży.
- róbcie se pod stigmę i pp bo będzie płacz potem, że cc nie ma, ja już to przechodziłem, dobre serce mam to ostrzegam :>. Na x15 to nie jesy wysiłek z tymi pierdołami, które masz pod exp (kamaloki i inne bezdety) a bonus jest ZAJEBISTY.
- nie dawajcie twarogowi innej klasy niż oop se/pp bo inaczej będzie klęska.
- melee pt: slh+tank (pala chyba najlepszy)+daggery+reszta najlepszy wg mnie ( z takim pt wygrałem najwięcej pvp na x5 - ownya pt jeśli ktoś gra może kojarzy), przynajmniej pod endgame. Na początku zerker zajebisty potem ssie pały jak każdy biega z stun resist jewelami, wiem bo grałem chwilkę na zerku z zakenem+oly zakenem+ godd earing i stun siadał rzadko a disarm też nie jest wspaniały.
- rbsy to już nie jest problem do zabicia, problem jest ale taki, że mało ich potem jak każdy ma 80+ lvl. Nic nie dropniesz ;/.
- tyrant ssie a deska nadal zajebista (nie tak jak na c5 ale i tak spoko)
- róbcie se pod stigmę i pp bo będzie płacz potem, że cc nie ma, ja już to przechodziłem, dobre serce mam to ostrzegam :>. Na x15 to nie jesy wysiłek z tymi pierdołami, które masz pod exp (kamaloki i inne bezdety) a bonus jest ZAJEBISTY.
- nie dawajcie twarogowi innej klasy niż oop se/pp bo inaczej będzie klęska.
- melee pt: slh+tank (pala chyba najlepszy)+daggery+reszta najlepszy wg mnie ( z takim pt wygrałem najwięcej pvp na x5 - ownya pt jeśli ktoś gra może kojarzy), przynajmniej pod endgame. Na początku zerker zajebisty potem ssie pały jak każdy biega z stun resist jewelami, wiem bo grałem chwilkę na zerku z zakenem+oly zakenem+ godd earing i stun siadał rzadko a disarm też nie jest wspaniały.
- rbsy to już nie jest problem do zabicia, problem jest ale taki, że mało ich potem jak każdy ma 80+ lvl. Nic nie dropniesz ;/.
- tyrant ssie a deska nadal zajebista (nie tak jak na c5 ale i tak spoko)
losiakus
Ja robię SE na boxie do buffowania mojego uber SWSa, więc o stigmę się nie martw ;D
Anyway uki som nudne w chuj = chujowe na maxa.
BTW. Zamknij ryj głupia pizdo. Idźcie z kabem lizać sobie anusy pierdolony pojebie.
Anyway uki som nudne w chuj = chujowe na maxa.
BTW. Zamknij ryj głupia pizdo. Idźcie z kabem lizać sobie anusy pierdolony pojebie.
kkthxumrzyj
dagery odpadają, nie umiemy nimi grać.
Wqrwiacz- Führer und Reichskanzler
Wqrwiacz napisał:dagery odpadają, nie umiemy nimi grać.
Taka prawda
Wydaje mi się, że dotychczasowy skład i podział klas niech zostanie tylko my luki niech coś wybierzemy innego.
Ja mogę grać tankiem albo jakimś innym gównem, zerkiem albo warlordem
Mol z emo by dla siebie coś odpowiedniego też znaleźli.
Bo jeżeli mamy grac for fun bez tyrania jak kiedyś to pt luków chyba mija się z celem.
No i chyba istnieje większa szansa ubicia czegokolwiek w c/b grade
.
Jeżeli chodzi o wilki to też jakaś myśl. Agro tanków chyba nie będzie tak spierdolone jak na Arionie także utrzymanie rb chyba wchodzi w grę.
Rapman
Rapman napisał:Wqrwiacz napisał:dagery odpadają, nie umiemy nimi grać.
Taka prawda
Wydaje mi się, że dotychczasowy skład i podział klas niech zostanie tylko my luki niech coś wybierzemy innego.
Ja mogę grać tankiem albo jakimś innym gównem, zerkiem albo warlordem
Mol z emo by dla siebie coś odpowiedniego też znaleźli.
Bo jeżeli mamy grac for fun bez tyrania jak kiedyś to pt luków chyba mija się z celem.
No i chyba istnieje większa szansa ubicia czegokolwiek w c/b grade
.
Jeżeli chodzi o wilki to też jakaś myśl. Agro tanków chyba nie będzie tak spierdolone jak na Arionie także utrzymanie rb chyba wchodzi w grę.
bosy od jakiejś kroniki są w furi i randomowo wybierają target czyli tanka na rb możesz sobie wsadzić w dupe
<sex>
Sakaszli
łuki nie są chujowe ale w takim pt musi być trickster, trickster na gf to jak kot na c5 tyle, że do tego zadaje dosyć przyzwoity dmg chodzi tu o debuff real target ( Decreases resistance to bow attacks by 24% and resistance to crossbow attacks by 40% for 30 seconds.) 100% szanse na wejście do tego chyba ta się enchandować na obniżenie p.defa.
Sakaszli nie trzeba tanka na rbki wystarczy sws też ma agro ;p
Sakaszli nie trzeba tanka na rbki wystarczy sws też ma agro ;p
CoNaMi
Sakaszli napisał:
bosy od jakiejś kroniki są w furi i randomowo wybierają target czyli tanka na rb możesz sobie wsadzić w dupe
<sex>
No w sumie fakt. Na cerberusie twoim tankiem to faktycznie można było sobie dupę podetrzeć
Rapman
Znalim jednego takiego co widział się na Paladynie... co to był za serwer CareBearus czy jakos tak... i ssał tak, że spokojnie by przessał kulę do kręgli przez ogrodowego węża...kkthxumrzyj napisał:Ja bym widział [...]
Ch3rnobylChild- Sotto Capo/Consigliere
Ch3rnobylChild napisał:Znalim jednego takiego co widział się na Paladynie... co to był za serwer CareBearus czy jakos tak... i ssał tak, że spokojnie by przessał kulę do kręgli przez ogrodowego węża...kkthxumrzyj napisał:Ja bym widział [...]
Ikiteiru
moze ja sie skusze jednak , ale nie wymagajcie odemnie no-lifa. w tygodniu 20-24 , piatek moze po szkole kilka h , wieczor odpada. sobota od rana, wieczor odpada, niedziela 10-13 , 15-18 , 20-23. jeszcze sie zastanowie, ale jak znajdziecie kogos innego to bierzcie jego ;d
Hax
Strona 6 z 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Strona 6 z 8
Pozwolenia na tym forum: