Wqrwiacze
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

Jacys wolni ludzie na rpg x15 ??

+18
Naomi
kkthxumrzyj
Kabero
Hax
CoNaMi
Rapman
SPELLLAJTER
sure
Ch3rnobylChild
losiakus
Kobayashi
Yoh
xenny
Ikiteiru
Viceroy
Izual
Sakaszli
Wqrwiacz
22 posters

Strona 3 z 8 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next

Go down

Jacys wolni ludzie na rpg x15 ??  - Page 3 Empty Re: Jacys wolni ludzie na rpg x15 ??

Pisanie  Wqrwiacz Pon Lis 08, 2010 10:22 am

No u nas pewne na 100% jest:

- 2 archer (trickster x2 albo he + trick _
- SB

Na 80%:
- BD (jeszcze nie gadalem osobiście)

Na 20%:
- AW (sohai, ale wątpie)

dodatkowo czasem shab na gladzie, ale to sie okaże jeszcze
Wc raczej boxed.

Wiec teoretycznie wc+bd+2trickstery+sb, tylko my raczej bez hardcora chyba. Wy pamiętam 20/24h Very Happy.
Ogólnie party mieszane arch/dager/mele by było.
Wqrwiacz
Wqrwiacz
Führer und Reichskanzler

Powrót do góry Go down

Jacys wolni ludzie na rpg x15 ??  - Page 3 Empty Re: Jacys wolni ludzie na rpg x15 ??

Pisanie  SPELLLAJTER Pon Lis 08, 2010 10:39 am

Hmm. Ciężko by było zrobić z tego co jest ogarnięte pt , które by coś znaczyło na tym serwie . Chyba o poziomie jaki tam będzie nie musze wspominać : p

Po pierwsze , żeby 9vs9 jako tako wyglądało to na tym serwie nie możemy sobie pozwolić na boxa ;x wc musi być activ ;x

Po drugie bez healera i swsa to możemy sobie pograć w bierki ;d

Po trzecie nawet jak by był sws i healer to nie zmieścimy się wszyscy w pt : D

Po czwarte odrazu trzeba myśleć o cojamniej dwóch pt , które po prostu będzie się wymieniać ludźmi ( wiadomo , że nie każdy sobie może pozwolić 20/24 , chociaż bez małego hardcor przynajmniej przez pierwszy tydzień będziemy w dupie Smile )

Po piąte możliwe , że uda się przed startem zorganizować 3 party znających sie ludzi ale wątpie żeby komuś się chciało bawić w prowadzenie z klanu a nawet jeśli to potrzebowali byśmy z 6 pt conajmniej : D

Czyli trzeba by się już zastanowić nad jakimś klanem do ktorego dołączylibyśmy jako 2/3 CP i tam trzymać się razem : ) To jest jedyne rozsądne rozwiązanie.

No i jak ktoś z was ma zamiar grać po 2 godzinki dziennie to chyba mija się z celem wpisywanie go do CP . Chyba , że macie zamiar grać naprawdę naprawdę 4fun chociaż znając Mola to ma zamiar zlać w pizdę parę innych pt ; )

SPELLLAJTER

Powrót do góry Go down

Pisanie  Ikiteiru Pon Lis 08, 2010 3:26 pm

Wqrwiacz napisał:No u nas pewne na 100% jest:

- 2 archer (trickster x2 albo he + trick _

he+tric chyba lepsza opcja counter dash z 79 sporo daje jeszcze tym bardziej jak bedziecie miec w pt aw i glada.

@Spell
Nie wiem czy mi sie zdawalo ale chyba molu wspomnial ze to bedzie pt 4fun bez napinania sie, nolifowania itp.

Ikiteiru

Powrót do góry Go down

Pisanie  Ch3rnobylChild Pon Lis 08, 2010 3:51 pm

tru, tru... mol tyra (choc sie napalił widze), emo tyra (chęć na l2 mam taką sobie, ale spróbuję co mi tam), sami tyra, więc nawet czasu nie ma na nolifowanie (u mnie czasu i chęci)... ja tam idę, żeby se polatać na spokojnie, ponapierdalać kimś nowym (czyli kamaelem, a że arczery to w pełni działający trickster wydaje się mieć kozackie możliwości - przynajmniej na papierze)... będziem se latać, rozpierdalać nubów i mam nadzieję mieć jakiś tam ubaw w wolnym czasie, ale o graniu pod kątem "bycia znaczącym" na serwerze nawet nie chce mi się myśleć... po tylu latach i tylu serwerach ani nie mam chęci ani nie widze w tym wiekszego sensu... czasy l2 minęły, nie ma sensu wypruwać sobie żył skoro każdy nowy serwer się wyludnia po pół roku (nie całkowicie oczywiście ale z rzeszy ludzi, w tym pro uber wielkich super niszczących klanów, zaczynających od początku zostaje z 20%)
Ch3rnobylChild
Ch3rnobylChild
Sotto Capo/Consigliere

Powrót do góry Go down

Pisanie  SPELLLAJTER Pon Lis 08, 2010 4:34 pm

Taaaaak Taaakkk taakkk granie na spokojnieeee i takie sobie latanie : P Usiądzecie przy herbatce i na 2 buffy pójdziecie do cata ? Paru z was jako tako znam i nie wierze w bajki ; ) Serwer będzie na najwyższym poziomie i nałóg jeszcze da znać o sobie ; ) Ja jestem po dłuższej przerwie od l2 i dobrego pvp to trochę się napaliłem i ( nie licząc jakis lol serwerów ) mój post może i zabrzmiał jakbym chciał podbijać świat ale chodziło mi tylko o zwykłą organizacje żeby na każdym kroku nie dostawać wpierdol i tyle . A jest tutaj parę osób , które wpierdol dostawać nie lubią ; )

SPELLLAJTER

Powrót do góry Go down

Pisanie  Rapman Pon Lis 08, 2010 5:10 pm

SPELLLAJTER napisał: A jest tutaj parę osób , które wpierdol dostawać nie lubią ; )

np ja
affraid What a Face affraid What a Face affraid What a Face
ja wybieram się na rpg - HE.
Rapman
Rapman

Powrót do góry Go down

Pisanie  Kobayashi Pon Lis 08, 2010 5:15 pm

Ch3rnobylChild napisał:
Kobayashi napisał:
Ch3rnobylChild napisał:Kab opłaca ci się? Robic postać, żeby quitnąć po (przy dobrych wiatrach) miesiącu?
Niby czemu mial bym to zrobic? Na cerberusie sie constant rozpieprzylo i niebylo z kim zbytnio grac... tym bp moglem jedynie sam w pagan posiedziec ;d
taaa.. to pewnie dlatego siedzielismy na tym serwie jeszcze długo długo po twoim quicie... farmiąc hb... chodząc na epiki... na siege... wszystko solo... Rolling Eyes
ale w sumie wisi mi to z każdego serwera quitujesz szybko, nie widzę powodu dlaczego tu miałoby być inaczej...

Od poczatku nie wiedzialem o co do mnie pijesz... ;D Teraz jarze, ja jestem "Nowy Kab" ;d I mam zamiar pograc tam trosze dluzej ;]

Wqrwiacz napisał:Aktualnie mamy:
-wc (boxed)
- Bd (sure)
- Archer (emo)
- Archer (mol)
- SB (sami)
- dager (sohai - 50%)
- glad (shab)

czad affraid affraid lf moar. cat

A mnie zjadles? Czy sie nie nadaje?

Kobayashi

Powrót do góry Go down

Pisanie  Sakaszli Pon Lis 08, 2010 5:18 pm

Kobayashi napisał:
Ch3rnobylChild napisał:
Kobayashi napisał:
Ch3rnobylChild napisał:Kab opłaca ci się? Robic postać, żeby quitnąć po (przy dobrych wiatrach) miesiącu?
Niby czemu mial bym to zrobic? Na cerberusie sie constant rozpieprzylo i niebylo z kim zbytnio grac... tym bp moglem jedynie sam w pagan posiedziec ;d
taaa.. to pewnie dlatego siedzielismy na tym serwie jeszcze długo długo po twoim quicie... farmiąc hb... chodząc na epiki... na siege... wszystko solo... Rolling Eyes
ale w sumie wisi mi to z każdego serwera quitujesz szybko, nie widzę powodu dlaczego tu miałoby być inaczej...

Od poczatku nie wiedzialem o co do mnie pijesz... ;D Teraz jarze, ja jestem "Nowy Kab" ;d I mam zamiar pograc tam trosze dluzej ;]

Wqrwiacz napisał:Aktualnie mamy:
-wc (boxed)
- Bd (sure)
- Archer (emo)
- Archer (mol)
- SB (sami)
- dager (sohai - 50%)
- glad (shab)

czad affraid affraid lf moar. cat

A mnie zjadles? Czy sie nie nadaje?

powiem łagodnie...

JESTEŚ KURWA ZA SŁABY!!!111
Sakaszli
Sakaszli

Powrót do góry Go down

Pisanie  Wqrwiacz Pon Lis 08, 2010 5:20 pm

Nie widziałem posta że chcesz grać Very Happy to czym ?

Rap z nami czy masz jakies pt ? I czy mozesz grać wieczorami czy nadal dobranocka >l2 affraid affraid rabbit rabbit
Wqrwiacz
Wqrwiacz
Führer und Reichskanzler

Powrót do góry Go down

Pisanie  Kobayashi Pon Lis 08, 2010 5:22 pm

Ja moze i jestem za slaby a Twoje systemy byly beda i sa do dupy... ;-)

Kobayashi

Powrót do góry Go down

Pisanie  Kobayashi Pon Lis 08, 2010 5:22 pm

Zrobie Kamaela SH

Kobayashi

Powrót do góry Go down

Pisanie  Rapman Pon Lis 08, 2010 5:23 pm

Wqrwiacz napisał:Nie widziałem posta że chcesz grać Very Happy to czym ?

Rap z nami czy masz jakies pt ? I czy mozesz grać wieczorami czy nadal dobranocka >l2 affraid affraid rabbit rabbit

nie mam nic. takze szykujcie cos dla mnie. ale zaden support bo zgine jak na cerberusie. Suspect What a Face Suspect What a Face Suspect w gre wchodzi he
Rapman
Rapman

Powrót do góry Go down

Pisanie  Wqrwiacz Pon Lis 08, 2010 5:24 pm

Jak z wieczorami ??

I teraz uwaga..... kto chce wc Very Happy affraid affraid Basketball Basketball pig pig

Rap dajno GG do siebie.

wc box
bd sure
arch1 rapman
arch2 emo
arch3 mol
SB1 Sami
SB2 Kobayashi
Glad shab

cheers

Ostatnio zmieniony przez Wqrwiacz dnia Pon Lis 08, 2010 5:32 pm, w całości zmieniany 1 raz
Wqrwiacz
Wqrwiacz
Führer und Reichskanzler

Powrót do góry Go down

Pisanie  Rapman Pon Lis 08, 2010 5:31 pm

Wqrwiacz napisał:Jak z wieczorami ??

I teraz uwaga..... kto chce wc Very Happy affraid affraid Basketball Basketball pig pig

z wieczorami będzie lepiej niż ostatnio. kompa przeniosłem do siebie do pokoju, dalej jestem bezrobotny(opieka nad ojcem)jedyna przerwa to miedzy 21-22 co 3 tygodnie przez 5 dni (poniedziałek-piątek).
a ogólnie cały dzień w domu chyba że wypadnie wyjazd do lekarza bądź załatwianie spraw codziennych.
Rapman
Rapman

Powrót do góry Go down

Pisanie  Wqrwiacz Pon Lis 08, 2010 5:33 pm

Popytajcie ludzi need wc i sws/healer jakiś.
Wqrwiacz
Wqrwiacz
Führer und Reichskanzler

Powrót do góry Go down

Pisanie  SPELLLAJTER Pon Lis 08, 2010 6:11 pm

Wqrwiacz napisał:Popytajcie ludzi need wc i sws/healer jakiś.

Yaaa też i tego elfa z dwoma mieczami co tańczy przygarnę

Loołoooł mam hilera . .i.

SPELLLAJTER

Powrót do góry Go down

Pisanie  losiakus Pon Lis 08, 2010 6:28 pm

molu nie rób mieszanego pt bo będziecie dostawać wpierdol od randomów na hb ;/

zresztą z jednym średnio aktywnym pt to przez pierwsze 2 miechy nastawcie się na farmienie varki, hb i tak będzie zajęte całe przez dominujące klany.

losiakus

Powrót do góry Go down

Pisanie  SPELLLAJTER Pon Lis 08, 2010 7:21 pm

losiakus napisał:molu nie rób mieszanego pt bo będziecie dostawać wpierdol od randomów na hb ;/

zresztą z jednym średnio aktywnym pt to przez pierwsze 2 miechy nastawcie się na farmienie varki, hb i tak będzie zajęte całe przez dominujące klany.

Te dominujące klany będą bardziej ząjete napierdalaniem się na wzajem to będzie można farmić ; p No chyba , że sprawdzą się przepowiednie co do rusków że przyjdą w miliard party i nie wpuszczą nikogo na hb : )

SPELLLAJTER

Powrót do góry Go down

Pisanie  Wqrwiacz Pon Lis 08, 2010 7:23 pm

losiakus napisał:molu nie rób mieszanego pt bo będziecie dostawać wpierdol od randomów na hb ;/

Idzeimy pograć dla zabawy, jak wpierodl to trudno, jestem świadomy ze z zasady archer = wpierdol więc jak coś wygramy będzie satysfakcja. Zreszta bez sws i healera to i tak dupa a nie będziemy nikogo zmuszać. Zreszta glad to taki troche lucznik cheers cheers rabbit i SB też affraid affraid Basketball Basketball Basketball sunny rendeer więc jakie mieszane pt What a Face
Wqrwiacz
Wqrwiacz
Führer und Reichskanzler

Powrót do góry Go down

Pisanie  losiakus Pon Lis 08, 2010 8:11 pm

hahaha no tak to jest niezłe uzasadnienie :>

i łuk pt to wcale nie wpierdol!

gdyby jebnąć wykres użyteczności party łuków od czasu to by było tak:

Użyteczność
| /
| ______ /
| / \ /
| / \_____ /
|/___________________________
t(h)

kurde rozłazi się wykres ;/ w okienku edycji posta wygląda ładnie.

losiakus

Powrót do góry Go down

Pisanie  CoNaMi Pon Lis 08, 2010 8:22 pm

tickster
archer1
sr
slh
bd
sws
ee
bish
wc

best archer setup ;d
CoNaMi
CoNaMi

Powrót do góry Go down

Pisanie  Wqrwiacz Pon Lis 08, 2010 8:37 pm

To mi znajdz wc bisha i sws co się nie porzygają Laughing Laughing
Wqrwiacz
Wqrwiacz
Führer und Reichskanzler

Powrót do góry Go down

Pisanie  Wqrwiacz Wto Lis 09, 2010 12:04 am

Z kim w party jest hax ?
Wqrwiacz
Wqrwiacz
Führer und Reichskanzler

Powrót do góry Go down

Pisanie  Rapman Wto Lis 09, 2010 12:28 am

Wqrwiacz napisał:Z kim w party jest hax ?

Hax matura. Odpada .
Rapman
Rapman

Powrót do góry Go down

Pisanie  Ikiteiru Wto Lis 09, 2010 12:30 am

Rapman napisał:
Wqrwiacz napisał:Z kim w party jest hax ?

Hax matura. Odpada .

pffff

Ikiteiru

Powrót do góry Go down

Pisanie  Sponsored content

Sponsored content

Powrót do góry Go down

Strona 3 z 8 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next

Powrót do góry

Pozwolenia na tym forum: