Wqrwiacze
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

Jacys wolni ludzie na rpg x15 ??

+18
Naomi
kkthxumrzyj
Kabero
Hax
CoNaMi
Rapman
SPELLLAJTER
sure
Ch3rnobylChild
losiakus
Kobayashi
Yoh
xenny
Ikiteiru
Viceroy
Izual
Sakaszli
Wqrwiacz
22 posters

Strona 7 z 8 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next

Go down

Jacys wolni ludzie na rpg x15 ??  - Page 7 Empty Re: Jacys wolni ludzie na rpg x15 ??

Pisanie  kkthxumrzyj Sob Lis 13, 2010 3:43 pm

Z dzisiaj po 13:00

sure napisał:ok moge zagrac WC jesli tego potrzebujecie Razz

Wqrwiacz napisał: I love you

kkthxumrzyj
kkthxumrzyj

Powrót do góry Go down

Jacys wolni ludzie na rpg x15 ??  - Page 7 Empty Re: Jacys wolni ludzie na rpg x15 ??

Pisanie  Wqrwiacz Pon Lis 15, 2010 12:59 am

Kurwa i blue screen of death dziś 5 razy Neutral reinstal systemu, mam nadzieje ze pomogło, jebany szatan Suspect Suspect
Wqrwiacz
Wqrwiacz
Führer und Reichskanzler

Powrót do góry Go down

Pisanie  Sakaszli Pon Lis 15, 2010 1:01 am

Wqrwiacz napisał:Kurwa i blue screen of death dziś 5 razy Neutral reinstal systemu, mam nadzieje ze pomogło, jebany szatan Suspect Suspect

byś podał dokładnie co pisze w błedzie to obyło by się może bez reinstalacji Razz
Sakaszli
Sakaszli

Powrót do góry Go down

Pisanie  Wqrwiacz Pon Lis 15, 2010 1:19 am

naczytalem sie w chuj, jakies błędy sterowników nvidia chuj wie fix nie pomógł, szybki reinstal i śmiga chyba
Wqrwiacz
Wqrwiacz
Führer und Reichskanzler

Powrót do góry Go down

Pisanie  Sakaszli Pon Lis 15, 2010 1:27 am

Wqrwiacz napisał:naczytalem sie w chuj, jakies błędy sterowników nvidia chuj wie fix nie pomógł, szybki reinstal i śmiga chyba

chuj wie może jakieś mole na dysku Very Happy
Sakaszli
Sakaszli

Powrót do góry Go down

Pisanie  sure Pon Lis 15, 2010 1:29 am

Sakaszli napisał:
Wqrwiacz napisał:naczytalem sie w chuj, jakies błędy sterowników nvidia chuj wie fix nie pomógł, szybki reinstal i śmiga chyba

sakasz smierdzi. DOBRANOC!

sure

Powrót do góry Go down

Pisanie  Sakaszli Pon Lis 15, 2010 1:43 am

sure napisał:
Sakaszli napisał:

gdy założysz postać od razu rozpierdoli cie ma potęga i moc

dziękuję dobranoc
Sakaszli
Sakaszli

Powrót do góry Go down

Pisanie  Sakaszli Pon Lis 15, 2010 2:21 am

sure napisał:
Sakaszli napisał:

Jacys wolni ludzie na rpg x15 ??  - Page 7 Chzb1
Sakaszli
Sakaszli

Powrót do góry Go down

Pisanie  losiakus Pon Lis 15, 2010 2:34 am

CoNaMi napisał:łuki nie są chujowe ale w takim pt musi być trickster, trickster na gf to jak kot na c5 tyle, że do tego zadaje dosyć przyzwoity dmg Smile chodzi tu o debuff real target ( Decreases resistance to bow attacks by 24% and resistance to crossbow attacks by 40% for 30 seconds.) 100% szanse na wejście do tego chyba ta się enchandować na obniżenie p.defa.

da się enchantować na -p def. Ogólnie trickster wyjebany, ja bym widział mola grającego tym z jego sześcioma milionami palców. Taka stigma na łuki, dlatego nie trzeba se ciągnąć Very Happy.

Ciekawy jestem natomiast jak działa na rpg jego lethal shot czy coś takiego. Poniżej bodajże 15% hp masz skilla, który ma 80% szans na zadanie lethala, ale nie wiem czy to jest retail-like i czy tak będzie tutaj. Widziałem filmik jak koleś z tym kampił na flagujących się ludzi jeb skillem w jakiegoś hero na hero ud i bsoe po nabiciu fraga Very Happy. Czad.

I obojętnie jakie pt+wilki rozpierdala bossy wszystkie.

Rapman napisał:Agro tanków chyba nie będzie tak spierdolone jak na Arionie także utrzymanie rb chyba wchodzi w grę.

Jak grałem na tej piątce to agro = najbardziej zjebany skill ze wszystkich. Głupi sws/bd są w stanie trzymać Cię na target lock bez problemu z agro z pierwszej klasy ;/. Najfajniejsze jak jebiesz healerowi bsa w plery i nagle jeb, sws robi agro i dupa :<

losiakus

Powrót do góry Go down

Pisanie  Wqrwiacz Pon Lis 15, 2010 9:27 am

10% hp, leathal niby 80% szans, reuse 2:30 na rpg, zobaczymy
Wqrwiacz
Wqrwiacz
Führer und Reichskanzler

Powrót do góry Go down

Pisanie  Sakaszli Pon Lis 15, 2010 3:01 pm

Wqrwiacz napisał:10% hp, leathal niby 80% szans, reuse 2:30 na rpg, zobaczymy

izu zawsze z tego dostawał na PI i padał 0xa0xa0xa0xa
Sakaszli
Sakaszli

Powrót do góry Go down

Pisanie  Naomi Pon Lis 15, 2010 5:34 pm

Ten post to żart ze strony mola gggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggg

Naomi

Powrót do góry Go down

Pisanie  Wqrwiacz Pon Lis 15, 2010 5:37 pm

Shocked Evil or Very Mad
Wqrwiacz
Wqrwiacz
Führer und Reichskanzler

Powrót do góry Go down

Pisanie  Sakaszli Pon Lis 15, 2010 5:39 pm

Sakaszli
Sakaszli

Powrót do góry Go down

Pisanie  Wqrwiacz Pon Lis 15, 2010 6:02 pm

monkey
Wqrwiacz
Wqrwiacz
Führer und Reichskanzler

Powrót do góry Go down

Pisanie  Wqrwiacz Sro Lis 17, 2010 1:36 pm

Wie ktoś gdzie kupić profke za 3kk ??
Wqrwiacz
Wqrwiacz
Führer und Reichskanzler

Powrót do góry Go down

Pisanie  Ikiteiru Sro Lis 17, 2010 1:54 pm

Kamaele nie moga, a inni zaczynaja q gdzies w giran chyba u blacksitha ale nie jestem pewien

Ikiteiru

Powrót do góry Go down

Pisanie  Viceroy Sob Lis 20, 2010 1:11 pm

wy jeszcze gracie w l2?

Ostatnio zmieniony przez Viceroy dnia Nie Gru 19, 2010 10:55 am, w całości zmieniany 1 raz

Viceroy

Powrót do góry Go down

Pisanie  Ongo Sob Lis 20, 2010 5:58 pm

siemano ludziska. Z nudow sie przyblakalem na RPG i widze ze nie jestem sam. Znajdzie sie miejsce dla w miare ogarnietego SE bez trybu "no-life" ? cheers

Ongo

Powrót do góry Go down

Pisanie  Wqrwiacz Sob Lis 20, 2010 6:57 pm

No czad, pm WQ w grze cos pomyslimy alien
Wqrwiacz
Wqrwiacz
Führer und Reichskanzler

Powrót do góry Go down

Pisanie  Viceroy Sob Lis 20, 2010 11:58 pm

Nie mam troche czasu na gre tak wiec szkoda zaczynac ale jak cos to sie odezwe jak sie namysle
pozdrawiam. Aha jak cos to tak wogole mam inny numer gg aktualizowalem go bo stary juz nie dziala od 3 miechow

Viceroy

Powrót do góry Go down

Pisanie  samide Nie Lis 21, 2010 12:21 am

vicek podaj ten nr gg
samide
samide

Powrót do góry Go down

Pisanie  Viceroy Nie Lis 21, 2010 1:54 am

numer zostal zaktualizowany w profilu tutaj dla nie widziacych:P
23017042 oczywiscie podpisujcie sie jak ktos bedzie pisal bo nie mam numerow waszych kontakty rowniez mi wjebalo

Ostatnio zmieniony przez Viceroy dnia Sro Gru 15, 2010 11:09 pm, w całości zmieniany 1 raz (Reason for editing : bez powodu)

Viceroy

Powrót do góry Go down

Pisanie  Ikiteiru Pon Lis 22, 2010 11:02 pm

W ktorym pliku edytuje sie zeby l2 kozystalo z wiekszej ilosci pamieci karty graficznej?

Ikiteiru

Powrót do góry Go down

Pisanie  Wqrwiacz Wto Lis 23, 2010 12:35 am

Nie powiemy nigdy xaoxaoxax affraid

Musisz kontakt z sakaszem.
Wqrwiacz
Wqrwiacz
Führer und Reichskanzler

Powrót do góry Go down

Pisanie  Sponsored content

Sponsored content

Powrót do góry Go down

Strona 7 z 8 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next

Powrót do góry

Pozwolenia na tym forum: